Косынка рыбловная оснащенная
UA MarketКиївFishing-braid.pp.uaНовини​Харчування з човна
Контакти

​Харчування з човна

Харчування з човна

Для цього знадобиться невелика клітка, бажано металева, з вічком приблизно 0,5-1,5 см. Прив'язуємо до нього мотузку. Попередньо підготовлені якості (про які я згадав) кладемо в сад і опускаємо їх вертикально прямо з одного борта човна на інший. Ця наживка особливо ефективна при лові донної риби: бичка, камбали та ін. Якщо ви хочете ловити рибу у верхніх або середніх шарах води, то сітку з наживкою необхідно опустити на ту глибину, де повинна бути риба. Для більш швидкого занурення у воду вантажі можна поставити в саду, підійдуть і звичайні камені. Вода поступово змиває садовий вміст, створюючи в товщі води або на дні (поверх потоку води) доріжку з розбитих частинок приманки, що також смачно пахне.

Будь-яка риба поблизу відмовиться підпливати і насолоджуватися цим. Ефект підгодівлі особливо очевидний, коли вся зграя риб відчуває запах здобичі і наближається до місця лову. Якщо в саду є постійна годівля, то вівці можуть тривалий час перебувати на обраному місці. Ваші винагороди перевершать усі очікування. Клітку з наживкою необхідно періодично піднімати на поверхню і при необхідності додавати нові секції. Як часто слід проводити цю операцію? Все залежить від сили потоку води та інших факторів, які призводять до вимивання садового вмісту. Зазвичай це трапляється лише час від часу.

Якщо немає течій і море спокійне, можна взагалі не мати саду. У цьому випадку опустіть приманку через борт човна і закиньте туди ж снасті. Але такий спосіб живлення працює, коли глибина води не дуже велика (до 7-10 м). Є ще один спосіб годування, який часто використовують при лові великих хижаків. Свіжу рибу, бажано свіжовиловлену, розрізають ножем і шматками кидають у воду з борта човна або човна. У Чорному морі можна виманити люфу або єдину чорноморську акулу - каттлею. До речі, каттлея швидко зреагує, якщо поруч буде свіжа кров риби.

25 березня 2024
© 2024 Fishing-braid.pp.ua Поскаржитися на зміст
Створення інтернет сайту
Сайт створений на платформі UA MarketUA Market