Косынка рыбловная оснащенная
UA MarketКиївFishing-braid.pp.uaСтаттіМорська рибалка з човна на ставок.
Контакти

Морська рибалка з човна на ставок.

Морська рибалка з човна на ставок.

Для цього буде потрібно два-три оберти. Для лову з човна варто вибирати вудку 2,4-3 метри, щоб ловити трофеї без зусиль. Тест для такого спінінга повинен бути не менше 60 грам. Він може бути оснащений мультиплікаторними котушками та безінерційними котушками. Вимоги до них такі ж, як і до лову з берега. Ємність котушки становить понад 300 метрів плетеної мотузки, має достатню міцність і швидку конструкцію. Ставки передбачають закидання лопати на дно та очікування клювання. На ставки використовується 8-10 гачків, вага гачків 100 грам.

Риболовля на човні – «самоправда».

На відміну від берегової ловлі, більш перспективною є ловля «саморобкою», рибалки можуть використовувати більшу кількість гачків і встановлювати їх на 15-20 снастей, тим самим збільшуючи шанс зловити велику кількість риби. «Самодур» можна опустити на воду без тривалого закидання, коли він опуститься на дно, човен під дією хвиль або течії відійде від місця закидання, і рибалкам доведеться дочекатися повного занурення волосіні. вода. Слабко опустіться і виберіть підкат плавним ривком і накрутіть волосінь навколо котушки.

Варто також згадати про так званий рок-фішинг, тобто ловлю риби рибалкою зі скель або скель у важкодоступних місцях. Цей вид лову підходить для добре підготовлених і фізично здорових рибалок. Тут також використовується прядильний пристрій або «самоправа».

25 березня 2024
© 2024 Fishing-braid.pp.ua Поскаржитися на зміст
Створення інтернет сайту
Сайт створений на платформі UA MarketUA Market